Home » Over Medihealth » Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Op deze pagina kunt u de de meest gestelde vragen aan mij vinden.

In mijn praktijk werk ik zowel met naalden als met laser. De laser werkt met behulp van licht energie, kan niet snijden en is te vergelijken met de laser die bij de kassa in de supermarkt gebruikt wordt. In mijn ervaring geven beiden goede resultaten.

Vaak is bij de eerste behandeling al duidelijk of de acupunctuur werkt. Bij langer bestaande klachten is pas na 5-6 behandelingen duidelijk of de behandeling voldoende aanslaat waarna nog meer behandelingen nodig zijn voor het beste resultaat. Bij korter bestaande klachten kan je soms toe met een paar behandelingen.

Ik werk regelmatig samen met de fysiotherapeuten van Fysiocentrum. We zien dat de combinatie van acupunctuur bv voor de pijn en revalidatie door de fysiotherapeut een duidelijke meerwaarde heeft en helpt om sneller een goed resultaat te bereiken.

Daarnaast werk ik voor buikklachten samen met het Microbioom Center in Utrecht.

Als je aanvullend verzekerd bent voor acupunctuur dan krijgt je een bedrag van de zorgverzekeraar terug waardoor de behandeling minder kost. Welk bedrag dat is, kan je informeren bij de klantenservice van jouw verzekeraar.

Ik ben een BIG geregistreerde arts, aangesloten bij de beroepsvereniging van artsen-acupuncturisten en volg jaarlijks (bij)scholing en voldoe daarmee aan alle eisen van de zorgverzekeraar. Je krijgt van mij een rekening die je naar de verzekeraar kunt sturen.

Bent je niet aanvullend verzekerd voor acupunctuur en wilt je toch graag een behandeling voor een bepaalde klacht, dan kunnen we kijken of we in gezamenlijk overleg tot een oplossing kunnen komen.

Nee, niet bij kinderen.

Niet bij zwangeren. Wel na de zwangerschap.

Plan een afspraak

Plan een afspraak voor een van mijn behandelingen of onderzoeken.
Heeft u een uitkering