Hulp bij vele soorten lichamelijke klachten en ongemakken

Hulp bij vele soorten lichamelijke klachten en ongemakken
s

Acupunctuur kan bij veel fysieke klachten en ongemakken goed helpen.

Acupunctuur volgens de Balance methode van dr Tan is zeer effectief voor het behandelen van allerlei inwendige ziekten zoals allergie, longziekten, hartritmestoornissen, burn out, brain fog, menopausale klachten etc. Het is zeker de moeite waard om te ervaren wat deze methode voor jou kan betekenen.

Mijn ervaring is regelmatig dat bij het begin van de acupunctuur behandeling allerlei factoren die jouw gezondheid negatief beïnvloeden, verbeteren. Meer vitaliteit, energie,  betere slaap, meer zin in lichamelijke activiteiten worden vaak door mijn patiënten genoemd.

Stress door allerlei oorzaken kan ook de klachten verergeren. Daarom adviseer ik regelmatig over leefstijl aanpassingen zoals ontspanningsoefeningen of inname van supplementen om jouw herstel te bevorderen. Het doel is  je in staat te stellen de eigen gezondheid te bevorderen, ook na de behandeling.

Mocht je onder behandeling zijn van huisarts of medisch specialist, dan kan de acupunctuur je  helpen om sneller beter te worden. Mocht verandering van medicatie nodig zijn die door huisarts of specialist is voorgeschreven, dan wordt je daarvoor naar hen terugverwezen.

Top
Weergave – Widgets – Side Area

Deze tekst staat in ‘Weergave – Widgets – Side Area’

Monday niet
Tuesday 09:00 - 18:00 hrs
Wednesday 09:00 - 18:00 hrs
Thursday Closed
Friday Closed
Saturday Closed
Sunday Closed