Home » Medihealth behandelingen » Vitaler& Gezonder door “Balans (methode) Acupunctuur”

Vitaler & Gezonder door “Balans (methode) Acupunctuur”

Veel mensen lijden aan stress. Die stress kan meerdere oorzaken hebben, maar kan op den duur allerlei klachten geven zoals vermoeidheid, prikkelbaarheid, angst of slaapstoornissen. Je kan ook last hebben van verkrampte, stijve spieren. Of van onregelmatig eten met daarbij vaak gewichtsproblemen.

Waar kan Acupunctuur goed bij helpen?

Wanneer patiënten bij mij langs komen om weer grip op hun leven te krijgen tijdens of na deze periode van stress of burn-out, krijgen ze een speciale “Balans Acupunctuur” behandeling.

Hierdoor stijgt de levensenergie en de psychische balans. Gecombineerd met een persoonlijk advies over leefstijlverandering, kan het goed lukken om uiteindelijk deze periode naar tevredenheid af te sluiten. Naast deze acupunctuurbehandeling wordt de patient vaak behandeld door (bedrijfs- of huis)artsen en/of psychologen.

Deze Balans Acupunctuur kan ook gebruikt worden om diepe ontspanning te bereiken waardoor overbelasting in een vroeg stadium kan worden voorkomen of verminderd. Deze diepe ontspanning is een weldaad voor het lichaam en geest. De “Balans Acupunctuur” maakt gebruik van belangrijke acupunctuurpunten en kan op verzoek met naalden, maar ook door middel van laserlicht, uitgevoerd worden.
Afspraak bij Medihealth

Plan een afspraak

Ik kom graag met je in contact.

Plan een afspraak

Plan een afspraak voor een van mijn behandelingen of onderzoeken.
Heeft u een uitkering