Home » Medihealth behandelingen » Behandeling op maat

Speciaal voor buikklachten

Acupunctuur kan bij veel fysieke klachten en ongemakken goed helpen. Acupunctuur volgens de Balance methode van dr Tan is zeer effectief voor het behandelen van allerlei inwendige ziekten zoals allergie, longziekten, hartritmestoornissen, burn out, brain fog, menopausale klachten etc. Het is zeker de moeite waard om te ervaren wat deze methode voor jou kan betekenen.

Waar kan Acupunctuur goed bij helpen?

Mijn ervaring is regelmatig dat bij het begin van de acupunctuur behandeling allerlei factoren die jouw gezondheid negatief beïnvloeden, verbeteren. Meer vitaliteit, energie, betere slaap, meer zin in lichamelijke activiteiten worden vaak door mijn patiënten genoemd.

Stress door allerlei oorzaken kan ook de klachten verergeren. Daarom adviseer ik regelmatig over leefstijl aanpassingen zoals ontspanningsoefeningen of inname van supplementen om jouw herstel te bevorderen. Het doel is je in staat te stellen de eigen gezondheid te bevorderen, ook na de behandeling.

Mocht je onder behandeling zijn van huisarts of medisch specialist, dan kan de acupunctuur je helpen om sneller beter te worden. Mocht verandering van medicatie nodig zijn die door huisarts of specialist is voorgeschreven, dan wordt je daarvoor naar hen terugverwezen.

Afspraak bij Medihealth

Plan een afspraak

Ik kom graag met je in contact.

Plan een afspraak

Plan een afspraak voor een van mijn behandelingen of onderzoeken.
Heeft u een uitkering